Η Κέιτ Μίντλετον για την Εβδομάδα Παιδικής Ψυχικής Υγείας

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον με αφορμή την Εβδομάδα Παιδικής Ψυχικής Υγείας στην Αγγλία (5-11 Φεβρουαρίου) δημοσίευσε ένα προσωπικό βίντεο σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση Place2Be.

Η Κέιτ Μίντλετον - η οποία είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί ? απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και μιλά για τη σημασία της συνεργασίας και της στήριξης των νέων ανθρώπων, καθώς μαθαίνουν να γίνονται «οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους».

«Η παιδική ηλικία είναι μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος στη ζωή μας» τονίζει η Κέιτ Μίντλετον στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της. «Είναι η στιγμή που εξερευνούμε τις προσωπικότητές μας, ανακαλύπτουμε τις δυνατότητες που βρίσκονται μέσα μας και μαθαίνουμε να είμαστε ο εαυτός μας».

«Μερικά παιδιά θα αντιμετωπίσουν σκληρότερες προκλήσεις από άλλα, όμως πιστεύω ακράδαντα ότι ενώ δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις καταστάσεις τους, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε παιδί θα έχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να αξιοποιήσει τις πραγματικές του δυνατότητες».

Η Δούκισσα του Κέιμπριζ υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια δράσεις για την ψυχική υγεία για να ενισχύσει την οργάνωση «Anna Freud National Center for Children and Families» και συνεχίζει να συμμετέχει σε ενημερωτικές δράσεις μέσω της εκστρατείας «Heads Together» παράλληλα με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον Πρίγκιπα Χάρι.

Το μήνυμα βιντεοσκοπήθηκε τον περασμένο μήνυμα στο σχολείο Reach Academy Feltham.

«Η εμπειρία μας στον κόσμο σε αυτό το πρώιμο στάδιο βοηθά να διαμορφώσουμε ποιοι γινόμαστε ως ενήλικες, πώς αρχίζουμε να αισθανόμαστε άνετα στο δέρμα μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H HellenicMail σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Οδηγός εγγραφής στον οικογενειακό γιατρό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Πόσο κοστίζει το μέλλον του κόσμου;