Βουλή: Ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης απαντά σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο για τον έλεγχο βουλευτών που έχουν χρήματα στο εξωτερικό

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ως πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα διαβίβασε πληροφορίες στην επιτροπή της Βουλής που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των δηλώσεων πόθεν έσχες των βουλευτών.

Ως υπουργός Επικρατείας όμως δεν έχει δικαίωμα να ελέγχει δηλώσεις βουλευτών προς την Επιτροπή της Βουλής που είναι αρμόδια για τον έλεγχο Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης , απαντά ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος στην οποία επικαλείτο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο κ. Νικολούδης ζήτησε ως πρόεδρος της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος έρευνα για τις καταθέσεις του πρώην υπουργού Γκίκα Χαρδούβελη σε τράπεζες του εξωτερικού και ρωτούσε αν έχει διατάξει ίδια έρευνα και για τους 4 βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

«Ως Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα διαβίβασα πληροφορίες - καταγγελίες στην Επιτροπή της Βουλής που είναι αρμόδια για τον έλεγχο Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης («πόθεν έσχες»), όπως είχα από το νόμο υποχρέωση. Ως υπουργός Επικρατείας δεν έχω δικαίωμα να ελέγχω δηλώσεις Βουλευτών προς την ως άνω Επιτροπή», αναφέρει στην απάντησή του ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης.

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

sardis rent a car banner

e-iatros

Στην Κέρκυρα η Δούκισσα της Κορνουάλης

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Ξεκινά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο πλανήτης»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Ένας επαναστάτης με γραβάτα