ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - Διαπίστευση Δημοσιογράφων στην Τελετή Ορκωμοσίας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως γνωρίζετε η Τελετή Ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Β. Παυλόπουλου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00, στην Αίθουσα της Ολομέλειας.

Για την Τελετή προβλέπεται αυστηρό πρωτόκολλο, το οποίο πρέπει να τηρηθεί απαρεγκλίτως.

Η είσοδος των Δημοσιογράφων στα θεωρεία της Ολομέλειας θα γίνει με την επίδειξη προσωπικής πρόσκλησης, η οποία θα χορηγηθεί από το Γραφείο Τύπου της Βουλής, όπως και κατά το παρελθόν. Ώρα πέρατος προσέλευσης στα θεωρεία 17:15.

Συγκεκριμένα έχουν προβλεφθεί τριάντα (30) θέσεις στα Δημοσιογραφικά Θεωρεία. Εικοσιπέντε (25) θέσεις για εκπροσώπους των Ελληνικών ΜΜΕ και πέντε θέσεις (5) για εκπροσώπους Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

Παρακαλούμε να μας στείλετε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 11 Μαρτίου, ώρα 20:00, το όνομα του εκπροσώπου του Μέσου σας που θα παρακολουθήσει την Τελετή Ορκωμοσίας του ΠτΔ από τα Δημοσιογραφικά Θεωρεία.

Στην επιστολή θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το Μέσο και το κινητό τηλέφωνο του Δημοσιογράφου.

Στους Δημοσιογράφους για τα θεωρεία θα χορηγηθούν προσκλήσεις αυστηρά προσωπικές, η παραλαβή των οποίων θα γίνει από το Γραφείο Τύπου, στο κεντρικό κτήριο της Βουλής (γρ.68), μέχρι την Πέμπτη, 12 Μαρτίου ώρα 20:00.

Δημοσιογράφοι που θέλουν να παρακολουθήσουν την Τελετή Ορκωμοσίας χωρίς πρόσκληση, θα μπορούν μόνο από τις αίθουσες των Κοινοβουλευτικών Συντακτών (είσοδος έως 17:30).

Η Τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει εξ ολοκλήρου από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής ο οποίος και θα μεταδώσει την εικόνα pool σε όλα τα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης και σε απ’ ευθείας μετάδοση.

Η μετακινήσεις των δημοσιογράφων πέριξ της Αίθουσας συνεδριάσεων της Ολομέλειας και στο καφενείο της Βουλής (θα παραμείνει κλειστό μέχρι πέρατος της τελετής) θα γίνονται μέχρι τις 17:30.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

  

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

sardis rent a car banner

e-iatros

Στην Κέρκυρα η Δούκισσα της Κορνουάλης

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Ξεκινά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο πλανήτης»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Ένας επαναστάτης με γραβάτα