Είμαι θύμα μιας προσωπικής σκοπιμότητας της προέδρου

«Δεν με θέλουν στο ΚΙΝΑΛ. Δεν ήθελαν την παρουσία μου. Ήταν προσχηματικό επεισόδιο η συνάντηση με τη κ. Γεννηματά για να στείλει μήνυμα» ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. «Λένε για αντιβενιζελικό ΚΙΝΑΛ», είπε και πρόσθεσε ότι «πρόκειται για εν ψυχρώ επιλογή αυτοχειριασμού και πως ο ίδιος είναι θύμα μιας προσωπικής σκοπιμότητας της Προέδρου. Μπορεί να είναι μεν δικαίωμα της η επιλογή των προσώπων αλλά επί της στρατηγικής της παράταξης δεν είναι», επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος.

Περισσότερα...

Χαλάνδρι, ο Δήμος του πολιτισμού

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δεν είναι μια πολυτέλεια

«Εμείς τώρα που τελειώνουμε τις διαδικασίες ανέγερσης ενός Δημαρχείου καινούριου στην πλατεία, έχουμε προβλέψει αρκετές θέσεις πάρκινγκ ώστε να μην επιβαρύνουμε περισσότερο το ιστορικό κέντρο της πόλης»

Περισσότερα...

Έναρξη της προκαταρκτικής διαδικασίας για την ένταξη της Αλβανίας και της πΓΔΜ στην ΕΕ

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε σήμερα τη διαδικασία ελέγχου της ετοιμότητας της πΓΔΜ και της Αλβανίας για την έναρξη διαπραγματεύσεων, τον Ιούνιο του 2019, για την ένταξη των δύο χωρών στην ΕΕ.

Περισσότερα...

Επαφές Ν. Παππά με στελέχη της κυβέρνησης της Σκωτίας

Με στελέχη της κυβέρνησης της Σκωτίας συναντήθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές του, κατά τη δεύτερη ημέρα επίσκεψής του στη Μ. Βρετανία.

Περισσότερα...

Βέροια: Δεύτερος νικητής προορισμός του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού ΕΝΤΕΝ 2017 προορισμών αριστείας με θέμα τον πολιτιστικό τουρισμό

Συνέντευξη του κ. Βασίλη Λυκοστράτη, Αντιδημάρχου Τουρισμού Δήμου Βέροιας

Κύριε Αντιδήμαρχε, θα θέλατε να μας πείτε γιατί να επισκεφθεί ένας τουρίστας τη Βέροια;

Ο επισκέπτης της Βέροιας έχει την ευκαιρία να γνωρίσει μια ζωντανή και δυναμική πόλη που συνδυάζει, Ιστορία, Θρησκεία, Μουσεία, Αρχιτεκτονική, Περιβάλλον, Πολιτιστικά και Αθλητικά δρώμενα, Γαστρονομία - Φιλοξενία. Και ίσως η μοναδική Πόλη στην Ελλάδα που είναι πόσο φιλική προς τον πεζό, γιατί στους δρόμους της πόλης χωρίς φωτεινούς σηματοδότες όπου προτεραιότητα έχει πάντα ο πεζός.

Περισσότερα...

Η Βέροια με τις τεράστιες προοπτικές, είναι η βασίλισσα του Βορρά!

Συνέντευξη της κυρίας Αθηνάς Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, στη MAIL

Κυρία Τσιπουρίδου, είστε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, σε μια περιοχή που βρίσκεται σε μια αναπτυσσόμενη φάση. Ποια είναι τα σχέδιά σας για την επιχειρηματικότητα, την εμπορικότητα και ποιες είναι οι προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής;

Η Βέροια σαν αγορά είναι από τις πιο όμορφες και πιο συγκροτημένες στην επικράτεια, δηλαδή υπάρχει μια φυσική ανοιχτή αγορά. Το εμπορικό μας κέντρο είναι πανέμορφο οπότε σαν αγορά δεν υστερούμε σε τίποτα. Τώρα, όσον αφορά την ανάπτυξη, εμείς βασιζόμαστε στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Η Βέροια και η Ημαθία γενικότερα είχε έναν κάμπο πολύ εύφορο οπότε εκεί εναποθέτουμε τις ελπίδες μας, να έρθει η ανάπτυξη από τον πρωτογενή τομέα.

Περισσότερα...

Tο τέλος της κρίσης στην Ελλάδα, ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (dpa) γράφει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξελέγη το 2015 ως μαχητής κατά της λιτότητας οδηγώντας στη συνέχεια την Ευρωζώνη στα πρόθυρα της κατάρρευσης ενδέχεται να είναι εκείνος που θα οδηγήσει τη χώρα του και εντέλει το σύνολο της νομισματικής ένωσης εκτός οικονομικής κρίσης».

Περισσότερα...

Το παραγόμενο προϊόν της βιομηχανίας της Στερεάς Ελλάδας αντιπροσωπεύει το 2,5-3% του ΑΕΠ της χώρας

Συνέντευξη του κ. Νίκου Κουδούνη, Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, στη Mail

Κύριε Πρόεδρε, θα θέλατε να μας πείτε πόσο πραγματικά η βιομηχανία της Στερεάς Ελλάδας συμβάλλει στην εθνική οικονομία, ποιο είναι δηλαδή, το κομμάτι του ΑΕΠ που της αναλογεί.

Συμβάλλει κατά 2,5-3% στο ΑΕΠ. Το παραγόμενο προϊόν της βιομηχανίας της Στερεάς Ελλάδας αντιπροσωπεύει το 2,5-3% του ΑΕΠ της χώρας. Ειδικότερα στην περιοχή Οινοφύτων-Σχηματαρίου, για την προοπτική και την εξέλιξη της οποίας θα σας πω μετά αν με ρωτήσετε, πραγματοποιείται το 15% των εξαγωγών της ευρύτερης περιοχής Οινόφυτα-Σχηματάρι.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 22

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

sardis rent a car banner

e-iatros

Στην Κέρκυρα η Δούκισσα της Κορνουάλης

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Ξεκινά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο πλανήτης»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Ένας επαναστάτης με γραβάτα