Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τη Λαμιώτικη αγορά

Συνέντευξη του κ. Ιωάννη Βλαχογιάννη, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, στη Mail

Κύριε Πρόεδρε, η Λαμία είναι μια πόλη σημαντική που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη, έχει δυναμική και στον αγροτικό τομέα αλλά και το βιομηχανικό τομέα και τα πάει πολύ καλά και στις εξαγωγές. Θα θέλατε να μας μιλήσετε για αυτό;

Καταρχάς η Λαμία είναι μια πολύ φιλόξενη πόλη, πέρα από την ανάπτυξη που γνωρίζει, όπως είπατε κι εσείς. Γεωπολιτικά είναι σε μια θέση την οποία θα ζήλευαν πάρα πολλές πόλεις. Είμαστε ακριβώς στο κέντρο της Ηπειρωτικής χώρας, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε προσβάσιμοι από παντού, και από Βορά και από Νότο.

Περισσότερα...

Η Φθιώτιδα είναι τόπος χαρισματικός

Συνέντευξη του κ. Αλέξανδρου Διαμαντάρα, Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, στη Mail

Κύριε Πρόεδρε, η Φθιώτιδα είναι μια πολύ όμορφη περιοχή η οποία έχει ανάπτυξη, αγροτικά προϊόντα και βιομηχανική παραγωγή. Μιλήστε μας για τις μεγάλες δυνατότητες, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τη δυναμική της περιοχής.

Η Φθιώτιδα θεωρούμε ότι είναι τόπος χαρισματικός για τον οποίο η φύση φρόντισε να του δώσει απλόχερα όλες τις δυνατότητες και τις δυναμικές που απαιτούνται, ώστε να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Περισσότερα...

Το ποσοστό της ανεργίας σύντομα θα πέσει κάτω από το 20%

«Το ποσοστό την ανεργίας που ανακοινώνουμε εμείς είναι αυτό που δημοσιοποιούν όλα τα κράτη- μέλη κάθε μήνα για τις χώρες τους, δεν υπάρχει καμία παραποίηση και σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ είναι στο 21% σήμερα» δήλωσε η αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm».

Περισσότερα...

Αλ. Τσίπρας: Ανάγκη να υπάρξουν γενναίες τομές στην Ευρώπη

ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/OLIVIER MATTHYS / POOL

«Αν η Ευρώπη θέλει να παίξει έναν νέο παγκόσμιο ισχυρό ρόλο, δεν μπορεί παρά να είναι ικανή να λύνει τα δικά της προβλήματα μόνη της», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, συνοψίζοντας τη θέση του αναφορικά με τον διάλογο που έχει ξεκινήσει για το μέλλον της ΕΕ, και στέλνοντας το μήνυμα για την αναγκαιότητα να υπάρξουν γενναίες αλλαγές στην Ευρώπη.

Περισσότερα...

«ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ» Ο Εμπορικός Σύλλογος στηρίζει τα μέλη του

Συνέντευξη του κ. Αντώνη Σκουλίδη, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας, στη Mail

Κύριε Πρόεδρε, η Δράμα είναι μια περιοχή που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη. Έχει δυνατή αγροτική και βιομηχανική παραγωγή και κάνει και εξαγωγές. Θα θέλατε να μας μιλήσετε για αυτό;

Να πούμε αρχικά ότι η Δράμα δεν έχει και τόσο πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Τουναντίον, η Δράμα είναι σε πάρα πολύ τραγική κατάσταση. Από εκεί και πέρα, στη Δράμα εδρεύουν κάποιες μεγάλες εταιρείες, οι οποίες έχουν σχέση με το μάρμαρο και εξάγουν το αντικείμενο.

Περισσότερα...

Επιμελητήριο Δράμας: «Έχουμε προτάξει την καινοτομία, την έρευνα και την επιτάχυνση ιδεών»

Συνέντευξη του κ. Στέφανου Γεωργιάδη, Προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας

Κύριε Πρόεδρε, η Δράμα είναι μια πολύ όμορφη περιοχή η οποία έχει ανάπτυξη, αγροτικά προϊόντα και βιομηχανική παραγωγή. Μιλήστε μας για τις μεγάλες δυνατότητες και τη δυναμική της περιοχής.

Η Δράμα, χρόνια τώρα, έχει μια καλή βιομηχανική παραγωγή όσον αφορά πρωτίστως την εξόρυξη μαρμάρου και τα λατομεία. Είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στην Ελλάδα και πλέον οι εταιρείες μας είναι πρώτες στον παγκόσμιο χάρτη.

Περισσότερα...

Με νέα στρατηγική για έναν βιώσιμο και λειτουργικό Δήμο

Συνέντευξη του κ. Δημήτρη Καραμπατζάκη, Αντιδημάρχου Δράμας, στη Mail

Κύριε Αντιδήμαρχε, η Δράμα είναι μια πανέμορφη πόλη με τεράστια ιστορία και πολιτισμό. Θα θέλατε να μας μιλήσετε για την πόλη σας;

Είναι αλήθεια ότι στην περιοχή της Δράμας η ανθρώπινη παρουσία ξεκινά από τα προϊστορικά χρόνια και συνεχίζεται τις επόμενες περιόδους μιας και βρίσκεται στην ίδια περιοχή με τους Φιλίππους και την Αμφίπολη. Στα Ρωμαϊκά χρόνια συνδέεται με την γειτνιάζουσα Εγνατία οδό και φυσικά με την ιστορική μάχη των Φιλίππων όπου και καθορίζει σημαντικά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Περισσότερα...

Ζάκυνθος: Αυθεντικότητα μοναδική και απαράμιλλη ομορφιά

Συνέντευξη του κ. Αντώνιου Νικολουδάκη, Αντιπροέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ζακύνθου, στη Mail

Κύριε Αντιπρόεδρε, η Ζάκυνθος ή αλλιώς το Φιόρο του Λεβάντε είναι ένα πανέμορφο νησί, πλούσιο σε ιστορία και πολιτισμό αλλά και με ένα ανεπανάληπτο φυσικό τοπίο και υπέροχες παραλίες. Θα θέλατε να μας μιλήσετε για το νησί σας;

Η Ζάκυνθος από αιώνες φέρνει έναν πολιτισμό ο οποίος υπήρξε πάντοτε ένα αμάλγαμα από την Ανατολή και από τη Δύση, βαθιά επηρεασμένη από την Ενετική παρουσία στο νησί για αιώνες, συνδύασε τόσο την κουλτούρα της Ορθόδοξης Ανατολής όσο και τη Δυτικότροπη Βενετσιάνικη κουλτούρα κι αυτό φαίνεται πολύ έντονα τόσο στη μουσική της όσο και στην τέχνη της, που είναι ιδιαίτερη η τέχνη της Επτανησιακής Σχολής.

Περισσότερα...

Έχουμε καταπληκτικές παραλίες και δυο γαλάζιες σημαίες

Συνέντευξη του κ. Νίκου Τσώκου, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης, στη Mail

Κύριε Πρόεδρε, η περιοχή σας είναι μια πανέμορφη περιοχή της Πελοποννήσου, με υπέροχη θάλασσα και πολύ πράσινο και μάλιστα για αυτή την περιοχή έχει αναφερθεί ο ίδιος ο Στράβων αλλά και ο Παυσανίας. Θα θέλατε να μας μιλήσετε για την περιοχή σας;

Όντως είναι μια πανέμορφη περιοχή, υπάρχει ποικιλία στο ανάγλυφο, έχουμε και παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και λίγο πιο ορεινές. Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, οι παραθαλάσσιες περιοχές σφύζουν από κόσμο, από επισκέπτες, από τουρίστες.

Περισσότερα...

Η Λευκή Νύχτα στον Πύργο φέτος θα έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία

Συνέντευξη του κ. Γεράσιμου Ζαχαρόπουλου, Προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων του Δήμου Πύργου, στη Mail

Κύριε Πρόεδρε, πέρυσι διοργανώθηκε η Λευκή Νύχτα με μεγάλη επιτυχία. Τι να περιμένουμε φέτος;

Πιστεύω ότι φέτος με τις κατάλληλες δράσεις που έχει συμπεριλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος του Πύργου η Λευκή Νύχτα θα έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία και πολύ μεγαλύτερο πλήθος κόσμου σε σχέση με πέρυσι.

Περισσότερα...

Η Λευκή Νύχτα γίνεται θεσμός στον Πύργο!

Συνέντευξη του κ. Κώστα Πετρόπουλου, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, στη Mail

Κύριε Πρόεδρε, είστε ένας πάρα πολύ δραστήριος Σύλλογος και έχετε πραγματοποιήσει πολύ μεγάλο έργο. Πολύ σημαντικό επίτευγμα η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, όπου πέρυσι είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία. Τι μας ετοιμάζετε για φέτος;

Φέτος θα είναι αυτά που είχαμε κάνει πέρυσι αλλά και περισσότερα ακόμα.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 23