Οι νέες τάσεις των smartphone στην έκθεση Ifa

Εδώ και χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων διεθνώς βρίσκονται η Apple και η Samsung. Ωστόσο και άλλες εταιρείες παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες επιλογές smartphone στην έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών του Βερολίνου.

Τα νέα μοντέλα smartphone της Samsung είναι έτοιμα προς παρουσίαση εδώ και εβδομάδες. Επίσης στις 12 Σεπτεμβρίου κάνει τελικά παγκόσμια πρεμιέρα το νέο iPhone της Apple, μετά από μια αναβολή μερικών μηνών. Ήδη όμως στην έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών Ifa, η οποία διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο, δίνονται κάποιες πρώτες πληροφορίες για το νέο iPhone.

Περισσότερα...

App θα δώσουν τη λύση στο πάρκινγκ

Η αναζήτηση θέσης παρκαρίσματος στη Γερμανία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, όσο αυξάνεται ο πληθυσμός και αριθμός των αυτοκινήτων. Εφαρμογές σε κινητά ενδέχεται να δώσουν σύντομα λύση.

Η γερμανική οικονομία μάχη για την αναζήτηση του καλύτερου δυνατού πάρκινγκ. Μια σειρά από νεοφυείς εταιρείες, οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες και ασφαλιστικές εταιρείες προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση και να δώσουν τέλος στο χρονοβόρο «μαρτύριο» της αναζήτησης μιας θέσης πάρκινγκ.

Περισσότερα...

Τα smartphones απειλή για το περιβάλλον

Πριν από δέκα χρόνια εμφανίστηκε στην αγορά ένα κινητό τηλέφωνο που θα γινόταν ιδιαίτερα δημοφιλές, το smartphone. Τα 7 δις των συσκευών που έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα όμως απειλούν την οικολογική ισορροπία του πλανήτη.

Από τότε που τα smartphones εμφανίστηκαν στην αγορά το 2007 έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από επτά δισεκατομμύρια κινητά τηλέφωνα smartphones σε ολόκληρο τον κόσμο – ισάριθμα περίπου με τον πληθυσμό του πλανήτη.

Περισσότερα...

Πώς θα γίνετε σταρ μέσω YouTube

Πολλοί νέοι άνθρωποι προσπαθούν να γίνουν διάσημοι μέσω του YouTube. Μια επαγγελματική παραγωγή ενός βίντεο όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία. Ούτε καν το περιεχόμενό του, εξηγούν επιστήμονες στη Βαμβέργη.

Περισσότερα...

Το νέο τούνελ-πρότυπο του Μάαστριχτ

Μετά από δέκα χρόνια εργασιών εγκαινιάζεται το πρώτο διώροφο τούνελ ταχείας κυκλοφορίας στην Ευρώπη. Το «Avenue 2» αποτελεί πρότυπο μετατροπής δρόμων με ασφυκτική κίνηση σε πνεύμονες πρασίνου.
Εκ πρώτης όψεως το τούνελ στο κέντρο του Μάαστριχτ φαίνεται σαν ένα συνηθισμένο τούνελ. Εάν δεν το γνωρίζεις δεν μπορείς να υποψιαστείς ότι πάνω από την οροφή του τούνελ βρίσκεται άλλο ένα τούνελ και από πάνω ένας χώρος πρασίνου που σύντομα θα εξελιχθεί σε ένα νέο κέντρο της πόλης.

Περισσότερα...

Ανακυκλώνεται το τσιμέντο;

Η χρησιμοποίηση του τσιμέντου στις κατασκευές κτιρίων έχει τόσα πλεονεκτήματα που καθιστά τη χρήση του μάλλον αναντικατάστατη. Τι συμβαίνει όμως όταν ένα κτίριο από μπετόν κατεδαφίζεται; Οι επιστήμονες βρήκαν τη λύση.

Περισσότερα...

20 χρόνια smartphone. Μια ιστορία επιτυχίας

Το πρώτο έξυπνο τηλεφώνο

Αυτό ήταν το πρώτο smartphone. Το Nokia 900 Communicator είχε τις ίδιες δυνατότητες με έναν υπολογιστή. Διέθετε ένα βασικό software όπως οι κλασικοί υπολογιστές, ένα web browser καθώς και λειτουργία fax. Στις 15 Αυγούστου 1996 λοιπόν κυκλοφόρησε το πρώτο smartphone στη διεθνή αγορά και κόστιζε 715 ευρώ.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 13

hellenic seaways 300x250 sept 2017

e-iatros