Ο Κόλιν Φερθ δεν θα συνεργαστεί ξανά με τον Γούντι Άλεν

Ο Κόλιν Φερθ είναι ένας ακόμη ηθοποιός που τάχθηκε κατά του διάσημου κινηματογραφιστή Γούντι Άλεν και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» o Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος εμφανίστηκε στην ταινία του Γούντι Άλεν «Μαγεία στο σεληνόφως» αποσαφήνισε ότι δεν θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη. Μίλησε επίσης κατά του Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος ήταν εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία «Ο Λόγος του Βασιλιά», στην οποία ο Φερθ πρωταγωνιστεί. 

Οι δηλώσεις του Κόλιν Φερθ συνέπεσαν με την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ντίλαν Φάροου, στην οποία κατηγόρησε τον Γούντι Άλεν, τον θετό πατέρα της ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών. 

Η Φάροου είχε διατυπώσει τις ίδιες καταγγελίες το 2014 σε ανοιχτή επιστολή της και σε άρθρο γνώμης το 2017 και διερωτήθηκε γιατί στον Γούντι Άλεν επιτρέπεται να συνεχίσει να εργάζεται στο Χόλιγουντ και γιατί το κίνημα #MeToo φαίνεται να αγνοεί τις ενέργειές του. 

Ο Γούντι Άλεν πάντα αρνείται τις κατηγορίες. 

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου της Ντίλαν Φάροου οι ηθοποιοί Ρεμπέκα Χολ, Γκρέτα Γκέργουικ, Μίρα Σορβίνο, Ρέιτσελ Μπρόσναχαν και Τιμοτέ Σαλαμέ εξέφρασαν δημόσια τη λύπη τους και δήλωσαν ότι μετάνιωσαν που συνεργάστηκαν με το Γούντι Άλεν.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

H HellenicMail σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros