Εβδομάδα Μόδας στο Βερολίνο - "Η φύση θα είναι πάντα ο καλύτερος σχεδιαστής"

Η Εβδομάδα Μόδας στο Βερολίνο ολοκληρώνεται σήμερα. Αν και ο καιρός ήταν άσχημος και μουντός, η μόδα παρέμεινε πολύχρωμη, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt», στο οποίο γίνεται αναφορά σε ορισμένες από τις επιδείξεις σχεδιαστών και brands στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου (16-19 Ιανουαρίου 2018).

Strenesse

Όλοι μιλούν για «ψηφιακή εποχή» και «καινοτομία», λένε ότι το μέλλον είναι το διαδίκτυο και ότι το μέλλον έχει ήδη αρχίσει. Τι γίνεται όμως με τη βιομηχανία της μόδας; Στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Βερολίνου υπάρχει livestream και το κοινό μπορεί να κάνει αναρτήσεις στο Instastory.

H γερμανική εταιρεία Strenesse τόλμησε κάτι καινούριο από άποψη τεχνολογίας του μέλλοντος. Επέλεξε το Μουσείο της Πύλης του Βραδεμβούργου (Brandenburg Gate Museum) για την επίδειξη μόδας και την παρουσίαση εγκατάστασης πολυμέσων.

Τα μοντέλα πόζαραν μπροστά σε 87 οθόνες high-tech, στις οποίες προβαλλόταν μεταξύ άλλων το σλόγκαν «The Future is Female» (Το Μέλλον είναι Θηλυκό).

Η συλλογή περιελάμβανε παλτά και κοστούμια που έδειχναν ακόμη πιο ευφυή. Οι θεατές δεν βίωσαν μόνο μία εμπειρία μόδας, αλλά και μία ψηφιακή αντίληψη του χώρου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H HellenicMail σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros